Weekend-arrangement:     Heerlijk onbezorgd genieten. Twee overnachtingen inclusief 2 x diner.

Wandel-arrangement:      Een combinatie van wandelen, relaxen en genieten.

3e nacht halve prijs:     Drie nachten voor een aantrekkelijke prijs.

Weekend-arrangement                                             vanaf € 370,-

Laat u verwennen en geniet van de rust, de omgeving en het heerlijke eten. Vrijdagavond geniet u van een heerlijk 3-gangendiner. Na een lekkere nachtrust staat er een mooi ontbijtbuffet voor u klaar. De zaterdag besteedt u naar eigen inzicht en 's-avonds schuift u weer aan voor een smakelijk diner bereid met louter verse ingrediënten. Zondagochtend na het ontbijt bent u volledig “onthaast”.

Het arrangement bevat twee overnachtingen inclusief ontbijt en tweemaal een 3-gangendiner voor € 370,- voor 2 personen (standaard-kamer). Wilt u boeken stuur dan een mailtje met dag van aankomst en vertrek en uw adresgegevens. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wandel-arrangement                                                vanaf € 395,- 

    De Ardennen is de regio bij uitstek om schitterende lange wandelingen te maken. Over heuveltoppen met mooie vergezichten of door de dalen langs het water. Na afloop laat u zich lekker verwennen in het hotel. Het arrangement: twee overnachtingen incl. ontbijt en 2 avonden een drie-gangen diner, 2 dagen een lunchpakket en naar keuze een gratis fles witte of rode huiswijn. Wandelkaarten zijn in ons hotel aanwezig. De prijs bedraagt € 395,- voor twee personen (standaard-kamer). Stuur een mail om te reserveren. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3e overnachting voor de halve prijs                       vanaf € 315,-

   Om extra lang te kunnen genieten van uw verblijf bieden wij de derde overnachting aan voor de halve prijs: een mini-vakantie voor een mini-prijs: drie overnachtingen op een twee-persoonskamer voor maar € 315,-  (standaard-kamer, 2 pers.). Ook mogelijk in combinatie met het weekend-arrangement.  Reserveren?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bewaren

Bewaren